Visi batutai

Batutai

Batutai - viena populiariausių vasaros pramogų tiek vaikams, tiek suaugusiems. Dažnai batutus galima pamatyti tiek privačiuose kiemuose, soduose bei pramogų erdvėse. Ši pramoga yra ne tik sukelianti šypsenas ir puikias emocijas tačiau prisideda prie mūsų fizinės sveikatos gerinimo. Batutai puikiai degina riebalus,  gerina pusiausvyrą ...

Batutai

Batutai - viena populiariausių vasaros pramogų tiek vaikams, tiek suaugusiems. Dažnai batutus galima pamatyti tiek privačiuose kiemuose, soduose bei pramogų erdvėse. Ši pramoga yra ne tik sukelianti šypsenas ir puikias emocijas tačiau prisideda prie mūsų fizinės sveikatos gerinimo. Batutai puikiai degina riebalus,  gerina pusiausvyrą ir sustiprinsite raumenis. Galėsite mėgausitės saulės spinduliais, atsitrauksite nuo pasyvios veiklos, prasiskaidrinsite nuotaiką. Taip pat tai labai puikus būdas atitraukti vaikus nuo kompiuterių, televizorių ir kitų išmaniųjų ekranų. Tačiau kaip išsirinkti batutą iš tokios didelės pasiūlos? Atkreipkite dėmesį į kelis aspektus, tokius kaip batuto tinklas, membrana, dydis, spyruoklės ir kt. 

  • BATUTO TINKLAS
Didelė dalis batutų standartiškai turi apsauginius tinklus, tačiau jie tarpusavyje gali skirtis. Svarbu atkreipti dėmesį į apsauginio tinklo aukštį ir medžiagą iš kurio šis yra pagamintas. Rekomenduojama rinktis termoplastinį etileno polimerinį arba terileno tinklą, jie yra gerokai saugesni ir patvaresni. Taip pat svarbu žinoti, kad kuo aukštesnis batuto šoninis tinklas - tuo saugiau. 
Batuto tinklo tvirtinimas gali būti dviejų būdų: kabinamas išorėje arba kabinamas vidinėje pusėje. Kabinamas išorėje tinklas neleidžia naudotojui iš jo iškristi, o kabinamas vidinėje pusėje tinklas papildomai atskiria šokinėtoją nuo batuto rėmo, taip pat neleidžia pėdai atsidurti tarp spyruoklių. 
 
  • BATUTO SPYRUOKLĖS
Spyruoklės turi būti didelės, masyvios ir itin patikimos. Taip pat svarbu yra ir storas apsauginis spyruoklių apdangalas, tai itin svarbu kalbant apie batutus, kurie turi išorinį tinklą. Apsauga turi būti tvirta ir atspari vandeniui.
  • BATUTO DYDIS
Batuto dydį rinkitės atsižvelgdami į  tai, kiek planuojate vietos skirti savo sode, kieme ar kitoje erdvėje. Tačiau nepamirškite ir įvertinti koks žmonių skaičius batutu naudosis vienu metu. Kuo batutas didesnis, tuo jis, dažniausiai, gali atlaikyti daugiau svorio, kas suteiks batutui ilgaamžiškumo, taip pat juo galės naudotis daugiau šokinėtojų. Taip pat turint didesnį batutą yra didesnis patogumas šokinėjant ir ženkliai mažėja rizika susižeisti.

  • BATUTO MEMBRANA
Svarbu rinktis ypač tvirtą ir ilgaamžę bei atsparią drėgmei ir UV spinduliams batuto membraną, kuri užtikrins ypatingai gerą tamprumą. Taip pat labai svarbu atkreipti dėmesį kiek kilogramų gali atlaikyti batuto membrana. Taisyklė paprasta - kuo daugiau kilogramų batutai išlaiko, tuo bus saugiau ir ilgaamžiškiau. 
 
Batutai, kaip ir daugelis kitų pramogų, yra saugus, jei juo naudositės laikantis saugumo taisyklių ir paskirties. Taip pat nepamirškite ir prižiūrėti batuto stovio, bei keisti dalis, kurios yra susidėvėjusios.
 
Daugiau

Visi batutai Yra 6 prekės(-ių).

Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų
Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų